Nieuws

Is uw auto al voorbereid op de winterse uitdagingen? 

Het najaar is in volle gang en het duurt niet lang meer voordat de eerste ongemakken op de weg zich vertonen. Laat u niet verrassen en kom bij ons langs voor de Wintercheck.

Tijdens de Wintercheck controleren onze vakkundige monteurs de meest wintergevoelige onderdelen van uw auto op een correcte werking. Een veilig idee! Maak daarom nu een afspraak voor uw Wintercheck!

Uw auto wordt o.a. gecontroleerd op de volgende punten:

Banden

Remmen

Licht & Zicht

Onderstel & Carrosserie

Accu

Vloeistoffen

Andere wintergevoelige punten

Heeft u al winterbanden? 

Een winterband heeft een zachtere rubbersoort dan een zomerband en biedt voordelen bij een temperatuur onder 7°C. Het profiel van een winterband heeft zogenaamde lamellen waardoor het profiel beter grip geeft bij winterse omstandigheden. 

Het is zeker in de winterperiode van groot belang dat de banden onder uw auto ook in topconditie zijn!

30 september was het zover, onze eerste clinic op de racefiets.
Helaas hadden we de verkeerde dag gekozen wat betreft het weer. De hele week mooi weer, behalve de zaterdag.
Maar de die hards lieten zich niet kennen voor een beetje regen!

De wielrenclinic onder begeleiding van Eddy Boumans (ex prof en witte truidrager in de Tour) en zijn zoon Bryan (momenteel rijdend voor de opleidingsploeg van Jumbo Lotto.nl)
startte met een theoretisch deel. Daarna mochten de deelnemers de fiets op voor een rit naar Veghel. Onderweg werden er tips gegeven over de zithouding, trapfrequentie enz., ondanks het natte wegdek zat er een goed tempo in!

Na de koffie met appeltaart kon de terugweg beginnen. Er werd in twee groepen gereden waarbij het waaier rijden, en hoe in groep te rijden werd geoefend.
Terug in Helmond werd de sportieve ochtend afgesloten met een warm soepje en broodjes.

Al met al een geslaagde ochtend wat ons betreft! 

U weet het natuurlijk al: winterbanden bieden meer veiligheid tijdens winterse omstandigheden. De winterbanden hebben een speciaal profiel en een andere rubbersamenstelling, waardoor ze beter geschikt zijn bij lage temperaturen. Bij winterse omstandigheden en temperaturen onder 7°C presteert een winterband beter dan een zomerband. 

Bel ons of plan direct gemakkelijk een afspraak in voor de wissel. Dan zorgen wij ervoor dat u in de winter veilig op weg gaat.

Zijn uw winterbanden aan vervanging toe?

Wij hebben diverse scherp geprijsde wintersets voor u beschikbaar. Hiermee maken we uw auto snel en voordelig klaar voor de winter. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto? Neem dan contact met ons op voor een passend aanbod.

Tijdens een Benelux congres van Honda heeft de importeur een 3 tal awards uitgereikt.
Een voor de beste in sales (verkoop), een voor de beste in aftersales (werkplaats) en een voor de beste overall. 

Wij zijn er trots op dat autobedrijf G. van den Akker de award heeft gekregen voor de beste Overall!

Op de foto: meest links Tjeerd Lemstra Honda sales, 2e links Ivy Deswarte Honda aftersales, 3 en 4e links dealer uit België, 5e links Geert van den Akker, meeste rechtse Paul Tomanek Directeur Honda Benelux 

Grote dromen beginnen klein. 

In het nieuwe tv programma 'Later als ik groot ben' gaat Jochem van Gelder op pad met kinderen uit groep 7 & 8. Hij neemt hen mee naar hun toekomstige droombaan. 

Natuurlijk verdienen deze kinderen het allerbeste en betrouwbaarste woon/werk verkeer, dus het is niet meer dan logisch dat de programmamakers uitkwamen bij Honda 

Honda Nederland stelt, voor kinderen die al zó goed weten wat ze willen, heel graag de nieuwe Civic beschikbaar. 
#thepowerofdreams

Meer lezen over de tiende generatie Civic doe je hier:
http://spr.ly/618884mIu

Maak nu online een afspraak in onze werkplaats

Selecteer hieronder de vestiging om een online werkplaatsafspraak te maken.

Maak uw keuze

Maak uw keuze