Honda zakelijk leasen. Da’s prettig zakendoen.

Onze speciale business modellen zijn nu standaard lager geprijsd. Dat betekent dat je een gunstige bijtelling hebt bij deze zakelijke leaseauto’s. Tel daar de kwaliteit, de uitstraling en het comfort bij op en je doet uitstekend zaken bij Honda.

Maak kennis met onze business modellen, de aantrekkelijke prijzen en rijke standaarduitrusting.

Honda leaseauto’s voor de zakelijk rijder

Honda staat sinds jaar en dag voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een eigenzinnig ontwerp. In de particuliere markt, maar ook onder zakelijke rijders groeit de populariteit van Honda hard. Zeker sinds de komst van de Honda business modellen. Deze leaseauto’s zijn rijk uitgerust, speciaal voor de veeleisende zakelijke rijder. Met een scherp oog voor comfort, gemak en luxe. Bovendien is de catalogusprijs van deze modellen standaard verlaagd, waardoor je geniet van een fors lagere bijtelling.

"

Geïnteresseerd in een leaseauto van Honda?
Vraag een offerte op maat aan en we houden rekening met al je wensen. Stuur een mail naar info@gvandenakker.nl.

Wat wordt jouw leaseauto?

Fan van Honda én op zoek naar een leaseauto? Een auto die je zakelijk, maar misschien ook privé gaat gebruiken? Dan is het goed om op voorhand de verschillende keuzes te bekijken. Want natuurlijk wil je rijden in het type dat bij je past. En ook de bijtelling, het formaat en comfort speelt een belangrijke rol in je keuze. Lees mee en we zetten je alvast op het juiste spoor.

Bijtelling

Met een zakelijke auto heb je te maken met bijtelling. Dit zijn de fiscale kosten om de leaseauto ook privé te mogen rijden. Hoe lager de bijtelling, des te lager je maandlasten.

Enkele jaren geleden waren er veel bijtellingstarieven. Nu zijn er nog maar twee: 8% voor volledig elektrische auto’s en 22% voor overige auto’s. De komende jaren wordt het 8%-tarief stapsgewijs verhoogd totdat dit ook 22% is. Naar verwachting is dit het geval in 2026.

Uitstraling

Je zakelijke auto is een rijdend visitekaartje. Ongetwijfeld bezoek je klanten en relaties en wil je goed voor de dag komen. Met een Honda rijd je natuurlijk al in een auto met allure. En dankzij de grote variatie in modellen kun je ook nog kiezen voor een luxe, eigenzinnige, sportieve of gewoon bescheiden uitstraling. Een belangrijke keuze, want je bent wat je rijdt.

Comfort

Je zakelijke auto moet je volop comfort en gemak bieden. Net zoals je bureaustoel op kantoor. En ook de beschikbare ruimte is van belang. Zeker als je leaseauto ook dienst doet als gezinsauto voor vervoer richting zwemles, sportclub of zelfs je vakantieadres. Maak daarom een proefrit, zodat je goed het comfort en de ruimte ervaart van je gewenste model.

*Genoemde prijzen zijn excl. BTW en berekend o.b.v. een looptijd van 60 maanden en een verbruik van 10.000 km per jaar. Let op! Geld lenen kost geld.