Autobedrijf G. van den Akker: officiële Honda-dealer in regio Veghel, Helmond en Eindhoven

Sinds 1988 is Autobedrijf G. van den Akker een officiële Honda-dealer. Ons hart klopt sneller van Honda, maar ook andere merken zijn meer dan welkom. Want met welk model je ook onze vestiging in Helmond of Veghel bezoekt: alles draait om jouw rijwensen, jouw veiligheid en een optimaal onderhoud van je auto.

Hoe we hier invulling aan geven? Met persoonlijke, transparante en deskundige service en korte lijnen tussen jou als klant en de onderhoudsmonteurs in onze werkplaats. Dit werkt wel zo transparant voor je. Bovendien geven we altijd inzicht in je rekening en vrijwel alle occasions worden geleverd met de juiste garantie die kan oplopen tot wel 36 maanden. Een vertrouwde aanpak die heeft geleid tot een trouwe klantenkring. Stuk voor stuk autoliefhebbers die we koesteren.

 

 

Historie

In 1982 start Geert van den Akker met een universele dorpsgarage in Eerde. Het bedrijf groeit snel, verhuist naar Veghel, wordt in 1987 Honda-dealer en opent in 1995 een vestiging in Helmond. In die tijd hebben we een schat aan ervaring opgebouwd, worden we ook Škoda Servicedealer en zijn we blijven doorgroeien in ons vakmanschap. Maar minstens zo belangrijk, in al die jaren zijn we altijd nauw bij onze kernwaarde gebleven. Namelijk bij jou als klant die altijd centraal staat.

Nog niet zo lang geleden hebben onze bedrijven in Veghel en Helmond een flinke metamorfose gekregen. Het resultaat: twee zeer moderne panden met de uitstraling die past bij het eigentijdse Honda. Bovendien zijn de vestigingen uitstekend uitgerust, zodat we je auto de hoogwaardige aandacht kunnen geven die het verdient. Uitgevoerd door onze goed getrainde Honda- en Škoda-monteurs. Vaklui met passie voor het vak en oprecht aandacht voor jou als klant.

 

 

Visie Autobedrijf G. van den Akker

Autobedrijf G. van den Akker is een laagdrempelig bedrijf met een hoge kwaliteitsnorm voor elke auto, korte lijnen en een transparante dienstverlening. Een no-nonsense autobedrijf die alle energie stopt in jou als klant en je auto. En of je nu Honda, Škoda of een ander model rijdt: bij ons kun je altijd net dat beetje extra aandacht en betrokkenheid verwachten. Dat is heel gewoon bij Geert van den Akker.