Ons Team

Ontmoet hieronder ons gehele team

Erwin van der Hof

Nadat mijn voorganger met pensioen is gegaan en dus zijn functie vrijkwam, was de keuze snel gemaakt om verkoopadviseur bij G. van den Akker te worden, gezien het feit ik 20 jaar geleden al bij een Honda dealer gewerkt had en geïnfecteerd was met het “Honda virus”. Ik hoop u de komende jaren te mogen begroeten in onze showroom, zodat ik u alles over Honda en onze mooie occasions kan vertellen, waarna ik u een passend voorstel kan doen. Ook kunt u mij alles vragen over lease, financieringen en verzekeringen.

Geert van den Akker

In 1982 heb ik de Auto-Technische School in Apeldoorn afgerond. Direct daarna besloot ik voor mezelf te beginnen. Met als resultaat dat ik nu trotse eigenaar ben van mooie autobedrijven in Veghel en Helmond. Twee bedrijven met 15 hele fijne medewerkers die een hart hebben voor Honda en Škoda, maar vooral voor al onze klanten. Autotechniek is altijd een hobby voor me geweest en zal het altijd blijven.

Gilbert Smits

Sinds 1999 vervul ik met veel plezier de functie van ondersteunend verkoopadviseur bij Autobedrijf G. van den Akker. In deze rol ben ik als een soort van vliegende kiep in zowel Helmond als Veghel te vinden. Het zal je niet verbazen dat mijn interesse onder meer ligt bij de auto’s. En natuurlijk bij Formule 1.

Henk van Tilburg

Van jongs af aan ben ik al geïnteresseerd in auto’s en techniek. En al vroeg koos ik ervoor om automonteur te worden. Dit doe ik inmiddels al heel wat jaren met veel plezier en vanaf juli 2017 bij Autobedrijf G. van den Akker in Helmond. Tot ziens in onze werkplaats.

Joost van Wouwe

Sinds 2018 ben ik werkzaam als automonteur bij G. van den Akker. Mijn interesse in techniek is al vroeg ontstaan. Motoren trokken als eerste mijn aandacht en later bleek mijn passie ook op het gebied van auto’s te liggen. Ik heb de opleiding tot automonteur gevolgd en heb inmiddels bij diverse automerken gewerkt. Bij G. van den Akker kan ik mijn technische kennis combineren met mijn liefde voor auto’s en het merk Honda. Ik hoop nog vele jaren in dit fijne team te mogen werken.

Manon van den Akker

Sinds 2013 ben ik als receptioniste het gezicht en de stem van onze vestiging in Helmond en sinds 2018 ben ik ook werkplaatsreceptionist. De kans is groot dat je me aan de lijn krijgt als je ons belt. En mocht je binnenlopen in de showroom, dan verwelkom ik je graag met een kopje koffie of thee.

Ronald de Wit

Interesse in auto’s had ik al op jonge leeftijd. Ik startte dan ook al op mijn 14e ben ik bij Autobedrijf G. Van den Akker met een bijbaantje als autopoetser. Tijdens mijn studie autotechniek ben ik blijven hangen en sinds 1995 ben ik werkzaam als monteur. Ik draai dus al even mee in dit mooie bedrijf. In de loop der jaren heb ik alle mogelijke cursussen gevolgd bij de importeurs en ben inmiddels technisch specialist.

Danny Maas

Sinds 2020 ben ik werkzaam als verkoopadviseur bij Autobedrijf G. Van den Akker. Je kunt mij tegenkomen op onze vestiging in Veghel en in Helmond. Door mijn opleiding tot automonteur en APK-keurmeester en door mijn ruime ervaring in de verkoop van automaterialen kan ik je niet alleen alles vertellen over de mooie buitenkant van onze auto’s, maar sta ik ook graag klaar voor alle technische vragen die je misschien hebt bij de aankoop van een auto. Mijn liefde voor Honda is al op jonge leeftijd ontstaan. Vanaf het behalen van mijn rijbewijs heb ik dan ook altijd Honda gereden, zowel op vier als op twee wielen! Ik zit hier dan ook helemaal op mijn plek. Graag tot ziens in een van onze showrooms!

Dorien van Boxtel

Sinds 2017 werk ik bij Autobedrijf G. van den Akker als verantwoordelijke voor de volledige administratie van onze beide vestigingen. Ik sta je dus graag te woord over betalingen, facturen of andere administratieve zaken. Ik waardeer mijn fijne team en de gezellige en gemoedelijke werksfeer. Vertrouwen en vriendelijkheid staan voorop bij G. van den Akker en dat zijn precies de waarden die ik belangrijk vind in mijn werk.

Eddie van der Burgt

Op 16-jarige leeftijd – In 1986 – startte ik bij Autobedrijf G. van den Akker als leerling-monteur, destijds nog in Eerde. De jaren daarop heb ik de nodige papieren gehaald, van eerste monteur, Apk-keurmeester tot diagnosetechnicus. In 1995 kreeg ik de prachtige kans om de vestiging in Helmond mee op te starten. Uiteindelijk heb ik daar 15 jaar gewerkt, totdat ik in 2010 de beslissing nam om terug te keren naar het oude nest in Veghel. Hier heb ik het uitstekend naar de zin met de rest van het team.

Loek Vervoort

Sinds 2015 werk ik bij Autobedrijf G. van den Akker waar ik als stagiair ben begonnen bij de vestiging in Veghel. Ik vond dit zo leuk dat ik tijdens deze stage al besloot: “Ik wil automonteur worden!” In 2019 heb ik de driejarige opleiding voor eerste autotechnicus afgerond en tijdens deze opleiding heb ik vier dagen per week gewerkt. Inmiddels heb ik ook de tweejarige opleiding voor technisch specialist met succes afgerond. Op zaterdagen ben ik bij ons bedrijf werkzaam om ervoor te zorgen dat alle auto’s er schoon bij staan. Ik werk met liefde en plezier aan uw auto en aan mijn eigen Honda Civic van 30 jaar oud!

Martijn de Wit

Ik ben sinds 2008 in vaste dienst bij Autobedrijf G. van den Akker. De eerste 7 jaar als verkoopadviseur voor onze vestiging in Helmond en sinds oktober 2014 ben ik serviceadviseur in Veghel. In die rol kun je bij mij terecht voor al je vragen over het onderhoud van je auto. Ook voor onderdelen en accessoires voor je Honda of Škoda sta ik je graag te woord.

Rob van Hoof

Sinds 1 januari 2023 ben ik directeur/ eigenaar van Autobedrijf G. van den Akker in Veghel. Daarnaast ondersteun ik de verschillende afdelingen binnen ons bedrijf en ben een aanspreekpunt voor al uw vragen. Ik ben bereikbaar op ons vaste telefoonnummer 0413-342228 en via mail op rob@gvandenakker.nl

Toon van Haandel

Op 14-jarige leeftijd koos ik voor de opleiding LTS autotechniek, waarna ik doorleerde voor tweede monteur. In de jaren die volgden werkte ik bij diverse Peugeot- en Mazda-bedrijven. De waardevolle kennis en ervaring die ik hier opdeed, pas ik nu alweer 9 jaar toe bij Autobedrijf G. van den Akker. Een gemoedelijk bedrijf met toffe collega’s, waar ik helemaal op m’n plek zit.