Honda Private Lease bij Autobedrijf G. van den Akker

Autobedrijf G. van den Akker is ook het adres voor private lease van Honda modellen in de regio Veghel, Helmond en Eindhoven. Private lease is niets anders dan het privé leasen van je Honda. Een financieringsvorm die steeds populairder wordt bij particulieren. Logisch, want met private lease rijd je het nieuwste Honda model en kun je zelf de looptijd van het contract afstemmen op je wensen. Er zijn met Private Lease namelijk volop mogelijkheden om het zo flexibel mogelijk in te richten. Zo bestaat de mogelijkheid om je eigen auto in te ruilen.

Het privé leasen van onze modellen loopt via Autoplanning. Autoplanning is lid van het Keurmerk Private Lease en beschermt je automatisch tegen hoge financiële risico’s. Dit betekent dat je bij Autobedrijf G. van den Akker elk gewenst Honda model kunt rijden. Met alle voordelen van lease.

 
Bereken hier je lease tarief!
Met private lease kom je nooit voor onverwachte kosten te staan. Een Honda leasen is al mogelijk voor het lage maandbedrag van €399,- per maand. Voor deze kosten nemen we alle zorgen rondom je leaseauto uit handen. Zo zijn de afschrijving en alle onderhoudskosten voor onze rekening. En heb je schade of pech? Dan word je direct vakkundig geholpen, bij pech zelfs zonder extra kosten. Onder aan de streep betaal je alleen de brandstof die je verbruikt. En natuurlijk eventuele bekeuringen.

 
Dit is in je leaseprijs opgenomen:
• Aanschaf van de auto, inclusief accessoires en de afschrijving hierop
• Kosten rijklaar maken, inclusief een volle tank brandstof
• WA/Casco (allrisk) verzekering
- Motorrijtuigenbelasting
• Reparatie, onderhoud en de vervanging van banden
• Pechhulp in binnen- en buitenland
• De kosten van vervangend vervoer na 48 uur
• BTW

Kom je uit de regio Veghel, Helmond of Eindhoven en wil je een Honda model leasen? Dan zien we je graag in een van de vestigingen van Autobedrijf G. van den Akker.