Honda CR-V

Vanaf € 55.280

  • Ruim en comfortabel interieur

  • Geavanceerde veiligheidsfuncties
  • Allwheel drive (AWD)

Plug-in Hybrid

Luxueus interieur

Honda SENSING 360

Uiterlijk

Indrukwekkende voorzijde

De grille met gaasstructuur, strakke koplampen en brede motorkap geven hem meteen al een sportieve aanblik.

Opvallende velgen

Speciaal ontworpen 18” lichtmetalen velgen om het opvallende, stoere uiterlijk van deze geavanceerde hybride compleet te maken.

Slimme koplampen

LED-verlichting vóór en achter. Om hinder aan andere bestuurders te beperken passen slimme koplampen automatisch de lichtbundel aan.

Interieur

Panoramisch dak

Het glazen panoramadak vult het interieur met licht zodat elke rit helder, ruim en verfrissend aanvoelt.

Verwarmde stoelen, achterbank en stuur

Lederen stoelen die zowel verwarmd als geventileerd kunnen worden én verwarming van de achterbank plus lederen stuurwiel.

Verschuifbare achterbank met verstelbare rugleuning

Met de flexibel inzetbare achterbank kiest u voor extra royale been- en binnenruimte voor uw medepassagiers óf voor nog meer bagageruimte.

Genoeg bagageruimte

Met maar liefst 617 liter bagageruimte tot uw beschikking, kunt u praktisch alle kanten op. Met neergeklapte achterbank zelfs 1.710 liter.

Gemakkelijk bereikbare ISO FIX-punten

Met voldoende ruimte voor zowel naar voren als naar achteren gerichte zitjes, zit uw kind altijd comfortabel en veilig.

Technologieën

Digitaal display

Het 10,2” digitaal display vóór u toont in een oogopslag alle belangrijke en gewenste informatie. Te bedienen via het multifunctionele stuurwiel.

Infotainmentsysteem

Een 9” Honda CONNECT infotainmentsysteem, compleet met Android Auto, Apple CarPlay, navigatiesysteem en slimme mogelijkheden tot brandstofbesparing.

Head Up-display

Alle essentiële rij-informatie rechtstreeks op de voorruit geprojecteerd zodat u uw ogen op de weg kunt houden (bepaalde uitvoeringen).

Parkeerhulpsystemen

Met parkeersensoren vóór en achter plus een standaard achteruitrijcamera is parkeren simpel. Honda Parking Pilot detecteert de dichtstbijzijnde parkeerplaats en parkeert voor u in.

Multi-View Camerasysteem

Met behulp van camera’s rondom toont het Multi-View Camerasysteem u op het Honda CONNECT-display een overzichtelijk 360̊ beeld.

My Honda+

Altijd verbonden met uw CR-V. Regel op afstand alvast het binnenklimaat, controleer brandstof- of oplaadstatus, check of ramen en deuren gesloten zijn en nog veel meer.

Krachtige hybride prestaties

De intelligente hybride aandrijflijn, gekoppeld aan een 2 liter benzinemotor, levert een vermogen van 184 pk en een koppel van 335 Nm waardoor deze grote SUV in slechts 9 seconden accelereert naar 100 km/u.

Nu ook als Plug-in Hybrid

De CR-V Full Hybrid wordt geleverd met de bekroonde e:HEV aandrijflijn. Hij laadt zichzelf op en kan met een volle tank een actieradius van 960 km bereiken. Deze efficiënte aandrijflijn zorgt voor een gecombineerd brandstofverbruik van 5,9 liter per 100 km.

Daarnaast is de CR-V nu ook leverbaar als Plug-in Hybrid met e:PHEV aandrijflijn die een nóg grotere actieradius mogelijk maakt. Selecteer de EV-modus en de e:PHEV kan een zuiver elektrisch emissievrij rijbereik van 82 km leveren. Als de accu bijna leeg is, start de benzinemotor op om de elektromotor aan te drijven. De zuinige aandrijflijn heeft een brandstofverbruik van slechts 0,8 liter per 100 km.

De veiligste van allemaal

De CR-V is standaard uitgerust met de nieuwste updates van de Honda SENSING bestuurdersassistentie. Deze technologie omvat Collision Mitigation Braking System, Lane Keeping Assist System en Adaptive Cruise Control. Daarnaast beschikt hij over het meest geavanceerde systeem tot nu toe: Honda SENSING 360. Tot de functies behoren actieve rijvak-assistentie om veilig van rijstrook te veranderen en Front Cross Traffic Monitor die helpt om veilig een oprit of kruispunt te verlaten én gevaar detecteert wanneer u een bocht omgaat.

Technical specs

Elegance 2WD Elegance AWD Advance AWD Advance Tech 2WD
Motor inhoud 1993 1993 1993 1993
Vermogen 135 kW / 184 pk 135 kW / 184 pk 135 kW / 184 pk 109 kW / 148 pk
Emissienorm EURO-6D EURO-6D EURO-6D EURO-6D
Transmissie i-MMD Automaat i-MMD Automaat i-MMD Automaat i-MMD Automaat
Prijs € 55.280 € 60.795 € 65.170 € 62.140