Het moderne en ergonomische interieur van de Honda Civic

30-08-2023 - Dealer

CivicHybride

Honda begrijpt als geen ander dat een interieur niet alleen mooi moet zijn, maar ook functioneel. Alle bedieningselementen verwerken in een groot touchscreen past daar niet bij. Daarom vindt u in de Honda Civic verrassend veel fysieke knoppen. En toch ziet u aan alles dat het hier om een uiterst moderne auto gaat.

Proefrit aanvragen Voorraad bekijken

Fysieke knoppen

De bediening van de klimaatinstellingen heeft een prominente plaats gekregen op het dashboard. De drie ronde knoppen zijn niet alleen zeer ergonomisch, ze zien er ook gewoon mooi uit. Een sieraad voor het interieur. Wanneer u ze vastpakt om de instellingen te veranderen, merkt u dat ze met zorg in elkaar gezet zijn. Ook op andere plekken in het interieur komen de fysieke knoppen terug. Even de stuurverwarming inschakelen? Met een simpele druk op de knop op het stuurwiel, worden uw handen verwarmd.

klimaatbediening honda civic

Dat wil trouwens niet zeggen dat de Civic niet bij de tijd is. Recht voor u vindt u een 10,2 inch groot digitaal display (alleen op de Advance). Hier vindt u alle informatie die u tijdens het rijden wilt hebben. Voor de bediening van de audio, navigatie en auto-instellingen kunt u terecht bij het centrale touchscreen van 9 inch. Android Auto en Apple Carplay zijn standaard aanwezig.

Interieuropties

Afhankelijk van de gekozen uitvoering, beschikt de Honda Civic over enkele zeer prettige interieuropties.

Panoramisch dak

De Civic Advance-uitvoering is uitgerust met een ruim panoramisch dak dat zowel kan schuiven als kantelen. Hierdoor ontstaat er een gevoel van extra ruimte in het interieur. En wanneer de zomerse hitte toeslaat, kunt u met één druk op de knop het panoramadak sluiten om de zon en warmte buiten te houden.

Premium audiosysteem

Voor de echte muziekliefhebber is het Bose audiosysteem een absolute must. Met 12 luidsprekers, inclusief een subwoofer die subtiel is geïntegreerd in de bagageruimte en nauwelijks ruimte inneemt, geniet u van ongekende geluidskwaliteit.

audio van bose in de honda civic

Draadloos opladen

Geen gedoe meer met snoeren om uw telefoon op te laden. Plaats eenvoudigweg uw telefoon in het vak op het dashboard en deze wordt draadloos opgeladen.

Verwarmbare stoelen

Wanneer de koude dagen naderen, biedt de stoelverwarming u een heerlijke warmte, waardoor u zich direct comfortabel voelt, zelfs als het binnenin de auto nog fris is.

lederen bekleding honda civic advance

Ervaar zelf het interieur van de Honda Civic

Kruip achter het stuur en ervaar zelf het interieur van de 2022 Honda Civic. Kom langs in onze showroom in Veghel of Helmond en kijk gewoon eens rustig rond. Liever een proefrit maken? Maak dan even een afspraak.

Proefrit aanvragen Voorraad bekijken

Lees verder: