Honda Jazz occasions op voorraad

Een Honda Jazz koopt u natuurlijk het liefst bij een betrouwbare partij. Autobedrijf G. van den Akker is al sinds 1988 officieel Honda-dealer in Veghel en Helmond. We hebben altijd een mooie voorraad Honda’s Jazz voor u klaarstaan. Zowel occasions als splinternieuwe exemplaren. Allemaal snel leverbaar. Bekijk onze actuele voorraad en maak vandaag nog een afspraak voor een proefrit.

Proefrit aanvragen Voorraad bekijken

Jazz Crosstar occasions

De Honda Jazz is er in verschillende uitvoeringen. Een daarvan is de Crosstar. De Jazz Crosstar is een bijzonder populaire uitvoering. Dat ziet u ook terug in ons occasionaanbod. De Jazz Crosstar staat iets hoger op zijn wielen, en wordt gekenmerkt door extra robuuste exterieurdelen. De Crosstar heeft ook een aantal praktische kenmerken. Zo is de bekleding waterbestendig, en beschikt de auto standaard over dakdragers.

Jazz Hybrid

De meeste Jazz occasions uit ons aanbod zijn voorzien van een efficiënte hybride aandrijflijn. Zoekt u een Jazz vanaf bouwjaar 2020, dan is deze altijd voorzien van een hybride aandrijving (e:HEV). Deze aandrijflijn biedt meerdere voordelen. Door de kracht van de elektromotor accelereert u altijd moeiteloos. Dit is onder andere prettig wanneer u op een drukke weg moet invoegen. Aan de andere kant zorgt de combinatie van een brandstofmotor met een elektromotor, ook voor een bijzonder laag verbruik.

Jazz occasions met automaat

Wat is er nou comfortabeler dan een automaat? Het overgrote deel van onze Jazz occasions zijn uitgerust met een automatische transmissie. Een hybride Jazz is altijd uitgerust met automaat. Het zorgt voor een soepele en zuinige rit.

Generaties door de jaren heen

De Honda Jazz heeft door de jaren heen verschillende generaties gezien. Elke generatie staat bekend om zijn betrouwbaarheid. Dus zelfs met een beperkt budget kunt u binnenkort genieten van een betrouwbare Jazz occasion. Voor degenen die liever in de nieuwste generatie rijden, is er goed nieuws. Vaak is deze direct uit voorraad leverbaar.

Honda Jazz occasions in Veghel en Helmond

Heeft u een mooie Jazz op het oog? Kom dan gerust eens langs bij onze vestiging in Veghel of Helmond. Bij elke Jazz wordt vermeld bij welke vestiging deze staat. Bekijk nu ons actuele aanbod en maak vandaag nog een afspraak voor een proefrit.

Proefrit aanvragen Voorraad bekijken

Meer over de Jazz: