Acties: Bekijk onze lentedeals!

Bij ons rijdt u deze lente wel heel lekker weg. Stapt u in een nieuwe e:Ny1 Limited Edition, dan verdubbelen wij uw SEPP subsidie met € 2.950. Zo kan uw totale voordeel oplopen tot wel € 5.900! Een maatje groter of liever hybride rijden? Veel meer Honda modellen genieten nu van voorjaars voordeel. Dus kom snel langs (acties zijn geldig t/m 30 april 2024) en ontdek alle lentedeals.

 

Kies de e:Ny1 en wij verdubbelen (!) uw € 2.950 SEPP subsidie

Hij maakt indruk met zijn gedurfde design, sportieve prestaties, eersteklas comfort en bereik tot wel 412 km (WLTP). Deze 100% elektrische e:Ny1 is als Limited Edition extra voordelig en uitgerust met veel extra’s.

Proefrit aanvragen in een Honda e:Ny1

 

Of rijd de nieuwe CR-V met € 1.000 voorraad voordeel

Ongekend comfort, luxe en met de bekroonde hybride aandrijflijn die zichzelf tijdens het rijden oplaadt. De CR-V combineert feilloos technische en sportieve prestaties met veiligheid en innovatieve rijhulpsystemen.

Proefrit aanvragen in een Honda CR-V

 

Ook de HR-V is € 2.000 voordeliger

Een auto die ideaal past bij een veelzijdige levensstijl hoeft niet duur te zijn. De HR-V: Compleet, ruim en altijd verbonden. Geniet nu direct van alle geweldige rijeigenschappen van dit model.

Proefrit aanvragen in een Honda HR-V

 

Voor wie niet kan kiezen: De ZR-V nu met € 2.500 voordeel

Dit is de SUV die de kloof overbrugt tussen de HR-V en de CR-V. Krachtige uitstraling vanbuiten. Modern en comfortabel vanbinnen. Een ideale SUV voor iedereen met een drukke, actieve levensstijl.

Proefrit aanvragen in een Honda ZR-V

 

Maak een proefrit
Wil u meer weten over deze lentedeals? Kom langs in onze showroom en maak een proefrit. We staan voor u klaar!