Honda HR-V occasions op voorraad

Een Honda HR-V kopen bij een vertrouwd adres? Honda van den Akker is al sinds 1988 officieel Honda-dealer in Veghel en Helmond. We hebben een mooie voorraad HR-V’s voor u klaarstaan. Zowel occasions als nieuwe exemplaren. Direct uit voorraad leverbaar. Bekijk nu ons actuele aanbod.

Proefrit aanvragen Voorraad bekijken

HR-V uitvoeringen

Elke uitvoering heeft zijn eigen standaarduitrusting en uiterlijke kenmerken. De HR-V is door de jaren heen verkocht in de uitvoeringen Elegance, Advance, Advance Style, Sport en Executive. De meest recente generatie van de HR-V is er in de uitvoeringen Elegance, Advance en Advance Style. Gezien onze ruime voorraad van de HR-V, moet uw perfecte auto er wel tussenzitten.

HR-V occasions met automatische transmissie

Een automaat wordt door de meeste mensen vooral gezien als een comfortverhogende optie. Maar bij de hybride modellen heeft de automatische transmissie nog een belangrijk voordeel: het zorgt voor een efficiënt brandstofverbruik. De transmissie kiest zelf het meest gunstige toerental op basis van de input van het gaspedaal.

Hybride aandrijving

De nieuwste generatie van de HR-V is altijd voorzien van een hybride aandrijflijn, en beschikt altijd over een automatische transmissie. De perfecte combinatie als u het ons vraagt. Deze combinatie zorgt voor een comfortabele, vlotte en zuinige rijervaring. De elektromotor zorgt voor een directe acceleratie, en zorgt er tegelijkertijd voor dat de brandstofmotor minder hard hoeft te werken. Daarmee bespaart u direct op de brandstof. De transmissie zorgt ervoor dat de motor nooit meer toeren maakt dan nodig. Efficiënt en comfortabel.

Honda’s meest compacte SUV

De HR-V is het meest compacte SUV-model van Honda. Dankzij de compacte buitenmaten komt de HR-V overal tot zijn recht. Van de snelweg tot aan het standscentrum. Dat wordt gecombineerd met de kenmerkende hoge instap van een SUV, en daarmee een goed overzicht over de weg. Ook biedt de HR-V meer dan genoeg bagageruimte. Achterin heeft u 319 liter aan ruimte. Onder de bagagevloer vindt u nog een extra opbergvak van 16 liter. Gaat de bank plat, dan beschikt u over een bagageruimte van 1289 liter (1305 inclusief opbergvak).

Honda HR-V occasions in Veghel en Helmond

Heeft u een mooie HR-V op het oog? Kom dan gerust eens langs bij onze vestiging in Veghel of Helmond. Bij elke HR-V wordt vermeld bij welke vestiging deze staat. Bekijk nu ons actuele aanbod en maak vandaag nog een afspraak voor een proefrit.

Proefrit aanvragen Voorraad bekijken

Meer over de HR-V